Wie van de beleggingsprofessionals heeft de wijsheid in pacht? Wie vindt u zich onderscheiden van de anderen? Uw mening is doorslaggevend voor de Cashcow Awards 2019.

Eind vorig jaar was het nog allemaal kommer en kwel op de beurs. Dalende koersen door een sombere stemming over de economische vooruitzichten en allerhande strubbelingen zoals die tussen China en de VS. Gelukkig viel het voorjaar op de beurs vroeg dit jaar en konden we in januari al weer genieten van een toenemend optimisme gevolgd door een februarizonnetje. Wie van de professionals heeft de wijsheid in pacht? Wie vindt u zich onderscheiden van de anderen? Uw mening is doorslaggevend voor de Cashcow Awards 2019.

Er is niets zo makkelijk als beleggen in een trending markt. De beurs gaat omhoog en de meeste aandelen zijn een goede belegging. Maar dan slaat de twijfel toe over de houdbaarheid van die hogere koersen gevoed door steeds meer negatieve berichten. Naar beneden bijgestelde groeiverwachtingen, handelsperikelen, Italianen en vooral ook Britten gooien roet in het eten. Dan moet de beleggingsstrategie op de schop. Inspelen op een veranderde situatie heet dat.

Een ding verandert echter niet en dat zijn de Cashcow Awards. Uw stem bepaalt wie er in de diverse categorieën een prijs en daarmee de titel van ‘de beste’ verdienen. Tijdens een groot onderzoek onder de lezers van Cash magazine en de bezoekers van Cashcow.nl zijn in vier categorieën vijf genomineerden naar voren gekomen. Daarvan kan er maar een de winnaar zijn. De daarbij horende Cashcow Award zal op Bull Day op vrijdag 22 maart in ‘s-Hertogenbosch worden uitgereikt.

Heeft u nog niet gestemd? Klik dan hier om mee te doen met de verkiezing van de Cashcow Awards 2019. Wellicht trekt één van de onderstaande (video)reacties van de genomineerden u nog over de streep alsnog op deze partij te stemmen.

Actiam (genomineerd voor de Cash Publieksprijs):
“Allereerst zijn wij zeer verheugd met deze nominatie. Actiam belegt voor haar klanten om niet alleen een optimaal financieel rendement te behalen, maar ook een maatschappelijk rendement. Dit doen wij door rekening te houden met de gevolgen voor het milieu en de maatschappij…. De nominatie voor de Cash Publieksprijs is een bevestiging van de ingeslagen weg en stimuleert ons om in de toekomst nog meer verantwoorde beleggingsoplossingen voor het brede publiek te ontwikkelen.”

Fintessa Vermogensbeheer (genomineerd voor Beste Vermogensbeheerder 2019):

OHV Vermogensbeheer (genomineerd voor Beste Vermogensbeheerder 2019):

Care IS vermogensbeheer (genomineerd voor Beste Vermogensbeheerder 2019):
“De nominatie voor ‘Beste vermogensbeheerder’ is voor het team van Care IS vermogensbeheer opnieuw een bevestiging dat we goed bezig zijn. Met ons beleggingsbeleid waarbij vermogensbehoud de basis vormt voor vermogensgroei op lange termijn hebben we afgelopen jaren uitstekende rendementen behaald….”

Think ETF’s | VanEck (genomineerd voor de Cash ETF-prijs):

BinckBank  (genomineerd voor Innovatieprijs 2019):
“Graag bedanken wij de lezers van Cash die BinckBank hebben genomineerd voor de Cash Innovatieprijs 2019. Afgelopen jaar vierden we trots onze 18e verjaardag. Maar ondanks dat we nu een volwassen bank zijn, blijven voor ons vernieuwen, innovatie en fintech echte kernwaarden…. Stem daarom voor 15 maart op BinckBank voor de ’Cash Innovatieprijs’ van 2019! Dat kan hier. Alvast bedankt voor uw steun!”

Jungo (genomineerd voor Innovatieprijs 2019):
“Wij zijn ongelofelijk trots op deze nominatie. Het is een bevestiging dat we met ons platform iets moois neerzetten voor de particuliere belegger. Jungo maakt investeren in Nederlandse woninghypotheken bereikbaar voor de particuliere belegger. En dat is een mooie ontwikkeling. Want deze beleggingscategorie was tot voor kort alleen beschikbaar voor banken en institutionele beleggers als bijvoorbeeld pensioenfondsen….”

Rabo&Crowd (genomineerd voor Innovatieprijs 2019):
“Wij zijn trots op de nominatie voor de Cash Innovatieprijs 2019. Gaaf om te zien dat er oog is voor innovatie in de financiële sector. Rabo&Crowd biedt beleggers toegang tot een nieuwe manier van financieren van het Nederlandse MKB. Een bancaire financiering van Rabobank, gecombineerd met geld van beleggers. Rabo&Crowd is het eerste initiatief die op deze manier geld beschikbaar stelt.”