Vice President, Public Distribution Netherlands & Belgium EMC
Commerzbank

Biografie

Christophe Cox is verantwoordelijk voor de beursgenoteerde beleggingsproducten van Commerzbank die worden uitgegeven op de Nederlandse en Belgische markt. Hij staat in voor de uitgifte van nieuwe beursproducten, het opvolgen van uitgegeven producten, het onderhouden van klantenrelaties, alsook verschillende marketing gerelateerde activiteiten zoals het organiseren van online én offline events voor beleggers. Als uitgever van verschillende soorten beursproducten is Commerzbank prominent aanwezig in Europa. Met een aanbod van meer dan 160 000 financiële producten in Europa en een jarenlange ervaring geldt Commerzbank als één van de grootse en meest prominente uitgevers van beursproducten in Europa.

Masterclass 13.30 uur

Rendement maken en risico’s beperken

2019 is begonnen met een flinke opwaartse rally. De grote vraag is nu, zet deze trend zich voort en waar valt het rendement te behalen? Veel beleggers kijken toch nog met argusogen terug naar het afgelopen beursjaar waar de markten een stap terug deden. Iedereen is op zoek naar een hoger rendement in combinatie met een lager risico.

In deze Masterclass geeft John Beijer, Senior Analist van Turbotrends, zijn visie op de financiële markten en deelt hij zijn veel belovende aandelen voor 2019 met u. Uiteraard ontbreekt zijn korte en lange termijn visie op de AEX-index niet.

Daarnaast laat hij de verschillende portefeuilles van TurboTrends zien. Beleggers kunnen deze gebruiken om via autotrading rendement te behalen in stijgende, dalende of stabiel blijvende markten. Christophe Cox, productspecialist van Commerzbank, geeft daarbij een overzicht van de verschillende beursproducten waar u als belegger gebruik van kunt maken. Tijdens de masterclass kunt u zich laten inspireren door nieuwe handelsideeën.

Talkshow 11.30 uur

Beleggen met een hefboom

Hefboomproducten zoals turbos’en boosters verstreken het procentuele rendement dat op een belegging kan worden behaald. Hiermee kan worden ingespeeld op stijgingen of dalingen van aandelen, indices, grondstoffen en valuta’s.