Directeur Vastgoed
Max Property Group

Biografie

Als vastgoed directeur bij Max Property Fund zorg ik ervoor dat de juiste objecten aangekochtworden voor de juiste prijs zodat er een maximaal huurrendement behaald kan worden. Hierbijkijken we niet alleen naar de prijs maar ook naar het gemeentelijk beleid. Wat gaat de gemeente inde komende jaren investeren in deze wijk? Zeker op Rotterdam Zuid, een gebied dat nu volop inontwikkeling is , zijn deze afwegingen belangrijk. Wordt een wijk steeds populairder dan zien we ditook terug in de waardestijging van de woning.

Masterclass 10.30 uur

Max Property Group: De toekomst van investeren in vastgoed

Max Property Group (MPG) is een vastgoed investerings- en beheer organisatie. Wij richten ons op particuliere beleggers die in met name residentieel vastgoed willen investeren. MPG ondersteunt particuliere beleggers op alle vlakken waar zij kennis en kunde tekort komen. Door het gebruik van blockchain technologie heeft MPG een platform ontwikkeld waarbij investeren in vastgoed efficiënt en transparant wordt. Kom naar de masterclass van MPG en leer welke vorm van investeren het beste bij u past!

Talkshow 15.20 uur

Alternatieve beleggingen

Beleggingsproducten die qua rendement niet direct gerelateerd zijn aan koersontwikkelingen op traditionele obligatie- en aandelenmarkten, gevaarlijk of gewoon een innovatief en goed alternatief voor beleggers? Een goede manier om inspiratie op te doen om creativiteit en spreiding aan uw beleggingsportefeuille toe te voegen.