Bestuurder en partner
Elite Fund Management

Biografie

Frans Schreiber (RBA) is bestuurder en partner van Elite Fund Management, een fondsen instelling die onder toezicht van de AFM en DNB staat. Elite is een AIFMD-beheerder en is opgenomen in het register van de AFM. Hij heeft als bestuurder de verantwoordelijkheid voor het Fondsbeheer en de Financiën.

Hij is tevens fondsbeheerder van het All Markets Fund, Future Spread Fund en het Dutch Darlings Fund.

Frans Schreiber heeft jarenlang als autoriteit op het gebied van systeemtrading, geschreven voor bladen als Beleggers Belangen en Technische en Kwantitatieve Analyse, uitgegeven door Elsevier.

Hij is zijn loopbaan begonnen aan de Universiteit van Utrecht, aan de faculteit diergeneeskunde. Tijdens zijn wachttijd voor coschappen volgde hij programmeercursussen, toen nog Pascal (onder dos). Na de afronding van de opleiding diergeneeskunde heeft hij 10 jaar lang een dierenartsenpraktijk in het noorden van Nederland gehad.

Hij heeft meer dan 25 beleggingsseminars/cursussen in de VS gevolgd. Beleggers in de VS lopen volgens hem 10 jaar voorop op Nederland.

Daarnaast heeft hij de opleiding tot RBA, Register Beleggings Analist, voltooid. Deze opleiding wordt gegeven aan de VU in Amsterdam. Hij is lid van de Vereniging Beleggings Professionals, tegenwoordig CFA Society VBA Netherlands geheten.

Masterclass 16.00 uur

“Rendement in alle tijden”, All Markets Fund, de top van Morningstar

Talkshow 14.30 uur

Technische Analyse

Iedere beleggers kent de fundamentele rapporten van beleggingsanalisten. Technische analisten geven hun koop- en verkoopadviezen op basis van een chart. Koerspatronen uit het verleden worden geanalyseerd en koersdoelen worden bepaald.