Directeur & Initiatiefnemer
LeoMont

Biografie

Geert-Jan Nikken is directeur van LeoMont en initiatiefnemer van TradeIdee.nl. LeoMont verleent een divers scala van financiële diensten aan particuliere en professionele cliënten. Daarnaast is Nikken een veel gelezen en gewaardeerd columnist. Zijn heldere en scherpe analyses, gecombineerd met een vleugje humor, zijn dagelijks te vinden op  TradeIdee.nl.

Talkshow 11.30 uur

Beleggen met een hefboom

Hefboomproducten zoals turbos’en boosters verstreken het procentuele rendement dat op een belegging kan worden behaald. Hiermee kan worden ingespeeld op stijgingen of dalingen van aandelen, indices, grondstoffen en valuta’s.

Snelcursus 14.00 uur

Beleggen met een handvat: De RSI! Maar ja, hoe werkt die?

Kom naar deze unieke snelcursus over de fijne kneepjes van de RSI. De Relatieve Sterkte Index helpt je in vele opzichten in je zoektocht naar houvast in de financiële markten. Kennis over het belangrijke verschil tussen reversals en divergenties is onmisbaar. Zo kun je correcties en hervattingen van trends op tijd zien en je kunt er ook nog koersdoelen mee bepalen! Reden te over om deze snelcursus zeker bij te wonen.