Hoofd assetallocatie- en renteteam
Van Lanschot

Biografie

Ivo Kuiper trad in 2009 in dienst bij Kempen Capital Management en is hoofd van het assetallocatie- en renteteam. Het team is verantwoordelijk voor de vooruitzichten voor de financiële markten en beheert meerdere beleggingsfondsen en mandaten. Naast hoofd van het team is Ivo senior fondsbeheerder en lid van de Asset Allocatie Commissie.
In 2017 behaalde Ivo Kuiper zijn doctoraat op het gebied van asset pricing en asset allocatie aan de Universiteit van Tilburg. Daarnaast heeft Ivo een master Technische Natuurkunde aan de Technische Universiteit van Delft en Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met een specialisatie in Finance & Investments (cum laude). Ook is hij CFA charterholder.

Bull Day Experience 12.15 uur

Groei na 2018 macro-economisch bezien

De beurzen zijn positief begonnen aan 2019. Kunnen beleggers nog meer koerswinsten tegemoet zien of zijn er beren op de weg? Het plenaire panel van de vier Nederlandse grootbanken zullen de fundamenten van het beursklimaat langs de meetlat leggen. Is er vanuit macro-economisch oogpunt reden tot juichen of zullen zaken als Brexit, handelsbeperkende maatregelen en afnemende groei roet in het eten gooien?

– Bob Homan, Manager investment office – ING

– Ralph Wessels, Hoofd Beleggingsstrategie – ABN Amro

– Elwin de Groot, Chief international economist en eurozone-strateeg – Rabobank

–  Ivo Kuiper, Hoofd assetallocatie- en renteteam – Van Lanschot