Senior Analist

Turbotrends

Biografie

John Beijer is al meer dan 20 jaar betrokken bij de financiële sector. Hij is algemeen directeur van Turbotrends. Deze onderneming verleent een divers scala van financiële diensten aan particuliere en professionele cliënten, van daghandel tot lagere termijn. De handelssignalen van Turbotrends worden gegenereerd door een exclusief computersysteem dat door veel professionele beleggers in de VS wordt gebruikt. Daarnaast schrijft hij columns voor gerenommeerde partijen binnen de beleggingswereld waaronder Finanzen.nl, Belegger.nl, Beurs.nl  In zijn columns combineert John Beijer deze kwantitatieve signalen met fundamentele analyse en een grote dosis eigen visie. Tevens is hij regelmatig te zien tijdens (online) seminars en te beluisteren bij BNR Radio.

Masterclass 13.30 uur

Rendement maken en risico’s beperken

2019 is begonnen met een flinke opwaartse rally. De grote vraag is nu, zet deze trend zich voort en waar valt het rendement te behalen? Veel beleggers kijken toch nog met argusogen terug naar het afgelopen beursjaar waar de markten een stap terug deden. Iedereen is op zoek naar een hoger rendement in combinatie met een lager risico.

In deze Masterclass geeft John Beijer, Senior Analist van Turbotrends, zijn visie op de financiële markten en deelt hij zijn veel belovende aandelen voor 2019 met u. Uiteraard ontbreekt zijn korte en lange termijn visie op de AEX-index niet.

Daarnaast laat hij de verschillende portefeuilles van TurboTrends zien. Beleggers kunnen deze gebruiken om via autotrading rendement te behalen in stijgende, dalende of stabiel blijvende markten. Christophe Cox, productspecialist van Commerzbank, geeft daarbij een overzicht van de verschillende beursproducten waar u als belegger gebruik van kunt maken. Tijdens de masterclass kunt u zich laten inspireren door nieuwe handelsideeën.

Talkshow 14.30 uur

Technische Analyse

Iedere beleggers kent de fundamentele rapporten van beleggingsanalisten. Technische analisten geven hun koop- en verkoopadviezen op basis van een chart. Koerspatronen uit het verleden worden geanalyseerd en koersdoelen worden bepaald.

Gouden Tip

John Beijer geeft om 12.10 uur een Gouden Tip op het podium op de beursvloer.