Managing Director en Head of VanEck Europe
Think ETF’s | VanEck

Biografie

Martijn Rozemuller heeft Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de Universiteit Twente. Hij ging daarna aan de slag bij handelshuis Optiver waar hij naast opties ook kennis maakte met ETF’s. Bij Optiver werd hij ook partner. Na zijn carrière bij Optiver heeft Martijn het bedrijf Think ETF’s opgericht in 2009 en daar is hij sindsdien directeur. Dit jaar nam VanEck Think ETF’s over en nu vervult Martijn daar de rol van Managing Director VanEck Europe.

Think ETF’s is de eerste Nederlandse aanbieder van ETF’s (Exchange Traded Funds) en onderscheid zich door fiscale efficiëntie, lage kosten en het uitsluiten van onnodige risico’s.

Masterclass 10.30 uur

Eenvoudig risico spreiden met ETF’s (Exchange Traded Funds)

Tijdens deze masterclass zal Martijn Rozemuller van Think ETF’s | VanEck ingaan op hoe u eenvoudig risico’s in een beleggingsportefeuille kunt spreiden door gebruik te maken van ETF’s (Exchange Traded Funds). Martijn zal bespreken hoe u in verschillende beleggingscategorieën kunt beleggen via ETF’s. Hierbij kunt u denken aan aandelen, vastgoedaandelen en obligaties, maar ook aan categorieën zoals goud en andere grondstoffen of meer risicovolle obligaties (high yield).

Snelcursus 13.00 uur

ETF’s saai? Verken de gevarieerde beleggingsmogelijkheden waar u via ETF’s op in kunt spelen.

ETF’s (Exchange Traded Funds) worden vaak gezien als zeer saaie beleggingsinstrumenten. Maar dat is juist de kracht van dit product omdat ze lage kosten combineren met veel spreiding. Martijn Rozemuller zal echter laten zien dat er met ETF’s ook in andere interessante categorieën en markten kan worden belegd dan waar u wellicht aan denkt bij ETF’s.