Directeur
Fintessa Vermogensbeheer

Biografie

Martine Hafkamp is het boegbeeld van Fintessa Vermogensbeheer, een zelfstandige, onafhankelijke en gespecialiseerde vermogensbeheerder. Fintessa biedt op een actieve en verfrissende manier een uitgebreide reeks van effectendiensten aan vermogende particuliere beleggers en instituten waarbij persoonlijk maatwerk en onafhankelijkheid centraal staan.

Hafkamp studeerde bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en deed daarna de opleiding tot beleggingsanalist. Ze is oprichter, algemeen directeur en mede-eigenaar van Fintessa Vermogensbeheer en tweevoudig winnaar van de Gouden Stier. Vorig jaar kreeg zij op de Beleggersfair de trofee voor de Beste Beleggingsexpert uitgereikt. Fintessa is door de lezers van Cash en Cashcow tijdens het grote beleggersonderzoek voor de zevende keer op rij gekozen tot de Beste Vermogensbeheerder van Nederland.

Talkshow 13.00 uur

Vermogensbeheer

Sinds de invoering van MiFID II begin vorig jaar is het voor beleggingsinstellingen lastiger geworden om beleggingsadvies te geven. Vermogensbeheer is steeds meer in zwang geraakt, alleen zijn veel beleggers nog niet op de hoogte van alle ins en outs. De talkshow geeft volop informatie over dit onderwerp.

Gouden Tip

Martine Hafkamp geeft om 15.45 uur een Gouden Tip op het podium op de beursvloer.