Tijdens de masterclass ‘Rendement maken en risico’s beperken’ zullen Christophe Cox (Commerzbank) en John Beijer (Turbotrends) u leren uw rendement te verhogen en tegelijkertijd het risico te verlagen.

2019 is begonnen met een flinke opwaartse rally. De grote vraag is nu: zet deze trend zich voort en waar valt het rendement te behalen? Veel beleggers kijken toch nog met argusogen terug naar het afgelopen beursjaar waar de markten een stap terug deden. Iedereen is op zoek naar een hoger rendement in combinatie met een lager risico.

In deze masterclass geeft Senior Analist John Beijer zijn visie op de financiële markten en deelt hij zijn veel belovende aandelen voor 2019 met u. Uiteraard ontbreekt zijn korte en lange termijn visie op de AEX-index niet. Daarnaast laat hij de verschillende portefeuilles van TurboTrends zien. Beleggers kunnen deze gebruiken om via autotrading rendement te behalen in stijgende, dalende of stabiel blijvende markten.

Christophe Cox, productspecialist van Commerzbank, geeft daarbij een overzicht van de verschillende beursproducten waar u als belegger gebruik van kunt maken. Tijdens de masterclass kunt u zich laten inspireren door nieuwe handelsideeën.

De masterclass ‘Rendement maken en risico’s beperken’ vindt plaats om 13.30 uur. Schaf uw ticket aan voor Bull Day om deze masterclass te volgen.

Christophe Cox, Vice President, Public Distribution Netherlands & Belgium EMC Commerzbank
Christophe Cox is verantwoordelijk voor de beursgenoteerde beleggingsproducten van Commerzbank die worden uitgegeven op de Nederlandse en Belgische markt. Hij staat in voor de uitgifte van nieuwe beursproducten, het opvolgen van uitgegeven producten, het onderhouden van klantenrelaties, alsook verschillende marketing gerelateerde activiteiten zoals het organiseren van online én offline events voor beleggers.

John Beijer, Senior Analist
 bij Turbotrends
John Beijer is al meer dan 20 jaar betrokken bij de financiële sector. Hij is algemeen directeur van Turbotrends. Daarnaast schrijft hij columns voor gerenommeerde partijen binnen de beleggingswereld. In zijn columns combineert John Beijer deze kwantitatieve signalen met fundamentele analyse en een grote dosis eigen visie. Tevens is hij regelmatig te zien tijdens (online) seminars en te beluisteren bij BNR Radio.