nico bakker

Technisch Analist

BNP Paribas Markets /
BTAC visuele analyse

Biografie

Bakker is zijn carrière als Technisch Analist bij ABN Amro begonnen, waar hij als Hoofd Desk Technische Analyse verantwoordelijk was voor het definiëren en uitdragen van een technische visie op aandelen, valuta, rente en grondstoffen t.b.v. trading relaties en adviseurs van Private Banking. Sinds 2009 is Bakker werkzaam als zelfstandige Technische Analyse Coach, gelieerd aan en TA hofleverancier van BNP Paribas Markets.

Als TA coach signaleert hij kansen en bedreigingen, meldt hij technische condities in de Chart Navigator van BNP Paribas Markets en presenteert hij het concept van Dashboard Beleggen. Bakker is technisch analist en coach voor actieve doe-het-zelf beleggers. Ook is hij columnist, trainer en inspirerende presentator op diverse beleggersevenementen.

Masterclass 10.30 uur

Kansen in de markt vinden met Dashboard Analyse

Deze Masterclass is voor de actieve dynamische trendbelegger die de kansen in de markt probeert te vinden; de koop- en verkoopkansen met een hoge slagingskans. Om deze kansen in de markt te vinden, wordt veelal technische analyse ingezet en dan met name trend- en sentimentanalyses. Nico Bakker heeft hiervoor de Dashboard Analyse Methodiek opgezet. Na het volgen van deze Masterclass zal de deelnemer veel beter in staat zijn om met deze methodiek kansen en bedreigingen in de markt te detecteren.

Talkshow 14.30 uur

Technische Analyse

Iedere beleggers kent de fundamentele rapporten van beleggingsanalisten. Technische analisten geven hun koop- en verkoopadviezen op basis van een chart. Koerspatronen uit het verleden worden geanalyseerd en koersdoelen worden bepaald.

Gouden Tip

Nico Bakker geeft om 12.45 uur een Gouden Tip op het podium op de beursvloer.