Portefeuillemanager
Stuiver Asset Management

Biografie

Rob Stuiver (1968) is dagelijks bezig om, samen met zijn team, het RBA Fonds te beheren. Rob is verantwoordelijk voor het resultaat en risicobeheersing.
Rob is al sinds de jaren ’90 actief in de beleggingswereld. Vanaf 1993 werkte hij onder meer als beleggingsadviseur bij ABN AMRO. In de periode 2008 – 2013 was hij adviseur van de afdeling Private Wealth Management van ABN AMRO. Daar gaf hij advies aan de meest vermogende families van Nederland. Eind 2013 is Rob voor zichzelf begonnen om een geheel door hemzelf uitgewerkte beleggingsmethode te verfijnen. De basis van zijn filosofie komt terug in het RBA Fonds. Naast het RBA Fonds beheert Rob, samen met Joep van Bohemen en Jeroen Koster het VOC Fonds.

Masterclass 13.30 uur

Vermogen opbouwen zonder die vervelende grote dips – RBA Fonds

Rustig Beleggen in Aandelen, dat is onze focus. Een marktconform rendement met de helft(!) van het risico. Onmogelijk? Zeker niet. Superieure resultaten. Binnen 30 minuten overtuigen wij u van deze beleggingsstrategie: Rustig Beleggen in Aandelen.

Snelcursus 10.30 en 15.30 uur

Ze adviseren, risico verlagen door middel van ‘veilige’ obligaties met 0% rente…? Ja doei, ik ben toch niet gek?

Obligaties worden voorgespiegeld als het ‘veilige’ deel van je beleggingsportefeuille. Maar ‘veilig’ is op deze rentestanden maar de vraag… Daarbij leveren de obligaties komende jaren alleen  maar een negatief reëel rendement op. Net als sparen. U bent op zoek naar een alternatief? Leer het in onze Snelcursus.

Talkshow 11.30 uur

Beleggen met een hefboom

Hefboomproducten zoals turbos’en boosters verstreken het procentuele rendement dat op een belegging kan worden behaald. Hiermee kan worden ingespeeld op stijgingen of dalingen van aandelen, indices, grondstoffen en valuta’s.