Exclusief voor de bezoekers van de Bull Day geven vijf beleggingsgoeroes hun beste Gouden Tips prijs. Wie zijn zij en wat kunt u van hen verwachten? Wij stellen ze aan u voor!

De Gouden Tips zijn al jaren een vast en populair onderdeel van de BeleggersFair. Ook op Bull Day mogen deze dus niet ontbreken. Het idee is even simpel als doeltreffend: de bekendste goeroes van Beleggend Nederland geven hun tips voor de markt van vandaag. Waar zijn zij positief over? En waarom denken zij dat u deze belegging niet kunt missen? Heeft u een vraag, dan kunt u deze direct stellen.

Wilt u de Gouden Tips niet missen? Bestel dan hier uw ticket voor Bull Day.

Op Bull Day zullen de volgende vijf beursspecialisten hun tips met u delen:

Willem Middelkoop, oprichter Commodity Discovery Fund
Willem Middelkoop werd in 2008 bekend als vaste medewerker van DWDD, na het juist voorspellen van de kredietcrisis in zijn eerste boek ‘Als de dollar valt’.

In datzelfde jaar startte hij het Commodity Discovery Fund en Amsterdamgold.com. Het Commodity Discovery Fund is gespecialiseerd in het investeren in exploratiebedrijven, werkend aan nieuwe ontdekkingen in de mijnbouwsector. Middelkoop geeft om 15.00 uur zijn Gouden Tip.

John Beijer, Senior Analist
 bij Turbotrends
John Beijer is al meer dan 20 jaar betrokken bij de financiële sector. Hij is algemeen directeur van Turbotrends. Deze onderneming verleent een divers scala van financiële diensten aan particuliere en professionele cliënten.

Daarnaast schrijft hij columns voor gerenommeerde partijen binnen de beleggingswereld waaronder Finanzen.nl, Belegger.nl, Beurs.nl en is hij regelmatig te zien tijdens (online) seminars. Beijer geeft zijn Gouden Tip om 12.10 uur.

Martine Hafkamp, directeur van Fintessa Vermogensbeheer
Martine Hafkamp is het boegbeeld van Fintessa Vermogensbeheer, een zelfstandige, onafhankelijke en gespecialiseerde vermogensbeheerder. Ze is oprichter, algemeen directeur en mede-eigenaar van Fintessa Vermogensbeheer en tweevoudig winnaar van de Gouden Stier. Vorig jaar kreeg zij op de BeleggersFair de trofee voor de Beste Beleggingsexpert uitgereikt.

Hafkamp heeft haar Gouden Tip om 15.30 uur.

nico bakker

Nico Bakker, Technisch Analist BNP Paribas Markets / BTAC visuele analyse
Nico Bakker is zijn carrière als Technisch Analist bij ABN Amro begonnen, waar hij als Hoofd Desk Technische Analyse verantwoordelijk was voor het definiëren en uitdragen van een technische visie op aandelen, valuta, rente en grondstoffen t.b.v. trading relaties en adviseurs van Private Banking.

Sinds 2007 is Bakker werkzaam als zelfstandige Technische Analyse Coach, gelieerd aan en TA hofleverancier van BNP Paribas Markets. Hij geeft zijn Gouden Tip om 13.00 uur.

Thomas Kalsbeek, Portfolio Manager bij OHV Vermogensbeheer
Thomas Kalsbeek is werkzaam bij OHV Vermogensbeheer, hij is portefeuille manager van het obligatiefonds Fresh Fixed Income Fund. Met een actieve aanpak zoekt hij naar obligaties met een gunstige rendements/risicoverhouding.

Na Finance te hebben gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen is hij geslaagd voor level 3 van CFA.

Kalsbeek geeft zijn Gouden Tip om 9.55 uur.