We hebben goed nieuws voor iedereen die op 22 maart niet in staat was om naar Bull Day te komen. Of voor wie delen van het programma heeft gemist. Op de videopagina kunt u het beleggersevent namelijk (opnieuw) beleven.

De officiële aftrap van de Bull Day vond om 9.30 uur plaats met een gongslag midden op de grote beursvloer van 1931 Congrescentrum te ‘s-Gravenhage. Hier werden ook de Talkshows gehouden gaven verschillende beleggingsgoeroes hun Gouden Tips prijs. Dit jaar werden op het hoofdpodium tevens de Cashcow Awards uitgereikt aan financials die door beleggers zijn verkozen als ‘de beste’.

Rondom de beursvloer werd gedurende de hele dag een serie hoogwaardige masterclasses gehouden met inspirerende sprekers.  En ondertussen vond in de Dexter-ruimte de Bull Day Experience plaats; drie hoogwaardige sessies waarin verschillende sprekers en panelleden hun visie gaven op het beleggingsklimaat in Nederland en de rest van de wereld.

Was u niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn op Bull Day. Of bent u wel naar de Den Bosch gekomen, maar het ging allemaal iets te snel? Bekijk dan de videopagina om de Bull Day (opnieuw) te beleven.