Op vrijdag 22 maart 2019 vindt in ‘Congrescentrum 1931’ te ’s-Hertogenbosch de allereerste editie plaats van Bull Day: een event vol beleggingsvisies, kansen en tips voor beleggers en zzp’ers uit Nederland en Vlaanderen. 

Bull Day is een dag voor zowel mensen die hun eerste schreden op de beurs willen zetten als spaarders, ondernemers en natuurlijk de belegger zelf. Bull Day biedt hen een combinatie van educatie en duiding via masterclasses, talkshows, snelcursussen en een beursvloer vol exposanten.

De organisatie van Bull Day is in handen van het team achter de BeleggersFair; het grootste beleggersevent van Nederland dat jaarlijks in de Amsterdamse Beurs van Berlage gehouden wordt.

Gouden Tips

De Bull Day heeft een informatief en entertainend karakter. Sprekers wisselen elkaar af op verschillende podia in zowel de masterclasses als tijdens de activiteiten op de beursvloer. De sprekers delen hun visie en haken in op de actualiteit van de dag tijdens de Bull Day Experience. De aanwezige beursgoeroes geven hun beste Gouden Tips prijs.

Vele beleggingsgoeroes, beursexperts en -analisten zorgen ervoor dat de bezoekers deze dag volledig geïnformeerd naar huis gaan. Kortom: het wordt een echte ‘bullmarkt’. De informatie over het programma op deze website wordt de komende weken nog verder aangevuld. Houd de website dus in de gaten of abonneer u op onze nieuwsbrief.

Bekijk hieronder alvast de teaser:

Entreekaarten voor de Bull Day zijn verkrijgbaar via deze website.