Tijdens het plenaire ochtendprogramma van Bull Day zijn de prestigieuze Cashcow Awards 2019 uitgereikt. ACTIAM, Fintessa Vermogensbeheer, Rabo&Crowd en Think ETF’s | Van Eck behoorden tot de gelukkigen die een award mochten ophalen.

De Cashcow Awards, een initiatief van Cash magazine, Cashcow.nl en beleggersclub Bull Up, werden dit jaar voor de vierde keer uitgereikt. Uit het jaarlijkse beleggersonderzoek van Cash zijn vier prijswinnaars tevoorschijn gekomen. Ruim 1300 beleggers hebben hun stem uitgebracht. Zij verkozen welke financial in vier verschillende categorieën een award waardig is.

De winnaars die uit handen van Bull Day-dagvoorzitter Michiel van Vugt en coördinator van de Bull Up Beleggersclub Zita Chengadu een Cashcow Award 2019 uitgereikt kregen, zijn:

Cash publieksprijs ACTIAM
Cash innovatieprijs Rabo&Crowd
Cash ETF-prijs Think ETF’s | Van Eck
Beste vermogensbeheerder Fintessa Vermogensbeheer

In de categorie beste aanbieder van beleggingsproducten waren ABN Amro, ACTIAM, BNP Paribas, ING en NN Investment Partners genomineerd. De beste aanbieder van beleggingsproducten volgens de lezers van Cash en Cashcow.nl mocht naar huis met de Cash Publieksprijs. Dat bleek ACTIAM te zijn.

Ook bepaalden de lezers welke aanbieder van beleggingsproducten het meest innovatief is. Hiervoor waren BinckBank, BlackRock, Fitvermogen, Jungo en Rabo&Crowd, genomineerd. De winnaar werd uiteindelijk Rabo&Crowd.

Daarnaast werd de Cash ETF-prijs uitgereikt. De genomineerden in deze categorie waren Amundi, BlackRock iShares, State Street, Think ETF’s | Van Eck en Vanguard. Think ETF’s | Van Eck sleepte voor het vierde jaar op rij deze prijs in de wacht.

Tot slot was er nog de categorie beste vermogensbeheerder. De partijen die hier om de prijs streden, waren Care IS, Fintessa Vermogensbeheer, Hof Hoorneman Bankiers, OHV Vermogensbeheer en Van Lieshout & Partners. De keuze van de beleggers is dit jaar wederom op Fintessa Vermogensbeheer gevallen.