De eigenzinnige Cees Smit was één van de weinige beleggers die zowel de Dot.com-bubble als de banken-bubble (kredietcrisis) van 2008 heeft voorspeld. Tijdens Bull Day vertelt de oprichter van de Today’s Groep of de beurs te voorspellen is en hoe we het beste rendement kunnen behalen.

Tijdens de masterclass ‘Is de toekomst van de beurs te voorspellen?’ geeft Smit zijn visie op de toekomst en deelt een aantal concrete tips. Hij gaat in op het de diverse analyse-methodes van indices, aandelen en andere producten. Smit licht een aantal verwachtingen toe en geeft een inschatting over de toekomst en verder of de beurs te voorspellen is en hoe we het beste rendement kunnen behalen.

De masterclass ‘Is de toekomst van de beurs te voorspellen?’ vindt plaats om 13.30 uur. Wilt u de visie van Cees Smit niet missen? Schaf dan uw ticket aan voor Bull Day om deze masterclass te volgen.

Cees Smit geeft zijn visie op de toekomst van de beursCees Smit, oprichter en directeur van Today’s Vermogensbeheer
Cees Smit is een eigenzinnige belegger die vanaf 1986 actief is in de effectenhandel. Hij belegd zowel volgens trendmatige als contraire beleggingsstrategieën en gebruikt derivaten als afdekking. Hij heeft jaren een zeer succesvolle openbare portefeuille op de bekende website IEX.nl gehad.

Hij is oprichter en directeur van de Today’s Groep, een vermogensbeheerder gevestigd in Hilversum. Smit was in 2019 met zijn adviezen de beste belegger van Belegger.nl en wist als vermogensbeheerder als één van de weinige beleggers een positief rendement te behalen in 2018. Hij deed recent mee aan het Lynx online debat en zal ook nu weer zijn visie op de toekomst geven en concreet een aantal ‘tips’ delen.