Bull Day vindt plaats op een unieke en historische locatie in het zuiden van Nederland: Congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch. Deze voormalige veemarkt in ligt op een steenworp afstand van de historische binnenstad en is direct gelegen aan de Brabanthallen.

Het is een toepasselijke locatie voor een event als Bull Day. Net als op de beurs werd vroeger ook handel gedreven in Congrescentrum 1931, koehandel welteverstaan. Niet voor niets verwachten wij een echte ‘bullmarkt’.

De eerste overdekte en afgesloten veemarkt van Nederland werd in 1931 geopend in Den Bosch. Van 1931 tot en met 2001 werden deze hallen intensief gebruikt door veehandelaren uit de regio. Het pand werd in 2001 een rijksmonument en omgebouwd tot congrescentrum. De herkenbare architectuur is nog volledig in tact gebleven en wordt gecombineerd met moderne faciliteiten.

Jaren achtereen wisselden hier koeien en kalveren van eigenaar, nu worden beleggingsvisies, kansen en tips uitgewisseld in een van de meest unieke en historische evenementenlocaties van Nederland.

Tickets kunt u nu hier reserveren. Tot 22 maart in Congrescentrum 1931!