De beurzen zijn positief begonnen aan 2019. Kunnen beleggers nog meer koerswinsten tegemoet zien of zijn er beren op de weg? Tijdens Bull Day geven Bob Homan (ING Bank), Elwin de Groot (Rabobank) en Ralph Wessels (ABN Amro) antwoord op deze vragen.

Het plenaire panel van de drie Nederlandse grootbanken zullen de fundamenten van het beursklimaat langs de meetlat leggen. Is er vanuit macro-economisch oogpunt reden tot juichen of zullen zaken als brexit, handelsbeperkende maatregelen en afnemende groei roet in het eten gooien?

De paneldiscussie ‘Groei na 2018 macro-economisch bezien’ is vanaf 12.15 uur te volgen tijdens Bull Day. Bestel hier uw kaarten.

Economie-watchers

De drie panelleden hebben een behoorlijke staat van dienst. Wij stellen hen dan ook met gepaste trots aan u voor.

Bob Homan, Manager Investment Officer bij ING Bank
Bob Homan heeft Economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Als econoom begon hij zijn carrière bij de Postbank. Daarna werkte hij bij enkele vermogensbeheerders. Vanaf 1999 was hij werkzaam als directeur Beleggen bij WestlandUtrecht Effectenbank.

Homan bekleedt sinds 2008 zijn huidige functie bij ING Bank. In deze functie is hij eindverantwoordelijk voor het beleggingsbeleid van ING Bank voor Nederlandse klanten. Tevens worden er onder zijn hoede visies en analyses gemaakt, modelportefeuilles beheerd, vermogensbeheer gedaan en communicatie over beleggen verzorgd.

Elwin de Groot, Chief International Economist en eurozone-strateeg bij Rabobank
De specifieke aandachtsgebieden van De Groot zijn de eurozone en de geldmarkt. Fascinatie met de werking van financiële markten blijft voor hem een belangrijke drijfveer. En wat is er nu mooier om van je hobby je beroep te maken?

De Groot brengt bijna twintig jaar aan vakinhoudelijke ervaring met zich mee en is één van de bekende ‘ECB watchers’ in Nederland. Complexe materie begrijpelijk maken voor een brede doelgroep is een van zijn sterke punten.

De Groot werkt sinds 2006 bij Rabobank. Daarvoor was hij acht jaar actief als eurozone-econoom bij Fortis Bank. Hij begon zijn carrière bij TNO als onderzoeker en projectleider. Hij heeft Algemene Economie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam.

Ralph Wessels, Hoofd Beleggingsstrategie bij ABN Amro
Wessels is Hoofd Beleggingsstrategie bij ABN Amro MeesPierson. Hij is sinds 2011 werkzaam bij de bank waar hij is begonnen als aandelenanalist.

Hiervoor werkte hij als beleggingsstrateeg bij Robeco. Wessels is een afgestudeerd bedrijfseconoom aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met specialisatie in financiële markten & beleggen.