Europese aandelen met een groeiend dividend bieden de mogelijkheid op een goed rendement. Tijdens deze masterclass leert u wat de belangrijkste criteria zijn voor het selecteren van succesvolle bedrijven.

In deze masterclass schetst fondsmanager Simon van Veen u een helder beeld van het beleggingsbeleid van het Sustainable Dividends Value fonds. Dit fonds biedt geïnteresseerde investeerders toegang tot een goed gespreide, maar tegelijkertijd geconcentreerde portefeuille van beursgenoteerde bedrijven in Europa.

Aandelen met een groeiend dividend bieden de mogelijkheid op een goed rendement. Maar het universum van beschikbare aandelen is enorm en zeer divers. Specialistische kennis is noodzakelijk om de meest aantrekkelijke beleggingsmogelijkheden te identificeren, analyseren en waarderen. In deze masterclass leert u wat de belangrijkste criteria zijn voor het selecteren van succesvolle bedrijven. En u krijgt een aantal voorbeelden van aandelen die aan deze criteria voldoen.

De masterclass ‘Duurzaam Dividend: Beleggen in Europese Dividendaandelen’ vindt plaats om 10.30 uur. Schaf uw ticket aan voor Bull Day om deze masterclass te volgen.

Duurzaam Dividend: Beleggen in Europese DividendaandelenSimon van Veen, fondsmanager bij het Sustainable Dividends Value fund
Simon van Veen heeft ruim twintig jaar beleggingservaring en investeert sinds 2016 in duurzame Europese dividendaandelen. Hij begon zijn carrière bij de Rabobank als belegger voor welgestelde particulieren. In 2000 maakte hij de overstap naar ABN Amro, waar hij als aandelenhandelaar aan de slag ging.

Sinds 2004 voerde Simon het beheer over de bekende en succesvolle hoog dividend beleggingsfondsen. Deze fondsen werden in 2010 overgenomen door BNP Paribas en groeiden ondertussen naar een beheerd vermogen van meer dan 4 miljard. Simon werd als co-manager van de hoog dividend fondsen met verschillende prijzen onderscheiden. Zo behaalde hij tweemaal de S&P Equity Cash Award in de categorie aandelen wereldwijd.