Tijdens Bull Day vormde de beursvloer het centrum van vele activiteiten voor het uitwisselen van beleggingsvisies, kansen en tips. Of het nu ging om beleggingsproducten- of diensten, Gouden tips, talkshows, masterclasses of snelcursussen.

Bezoekers van Bull Day konden alle informatie die zij zochten vinden op de bruisende beursvloer van 1931 Congrescentrum. Vele aanbieders waren aanwezig in met hun stand om alle geïnteresseerden van informatie te voorzien.

Daarnaast kregen beleggers Gouden Tips van een vijftal experts. Thomas Kalsbeek van OHV Vermogensbeheer tipte een obligatie van Genel Energy, met een totaalrendement van 35%. John Beijer (Turbotrends) tipte Altice, Philips en Pharming. Vervolgens gaf Nico Bakker aan de hand van technische analyse een drietal kooptips: Aalberts, TKH en Vastned. Willem Middelkoop raadde toehoorders de platina en palladium ETF aan. Tot slot gaf Martine Hafkamp (Fintessa Vermogensbeheer) een drietal aandelenkooptips: Nokia, NXP en Tencent.

De talkshows trokken even zoveel publiek. Gedurende de dag werd een uiteenlopende groep beleggingsexperts geïnterviewd over verscheidene onderwerpen.

Rond de beursvloer waren kleinere ruimtes gecreëerd voor de verdere verdieping. Er waren veertien masterclasses en twaalf snelcursussen waar vrijwel geen enkel beleggingsonderwerp onbesproken bleef.

Tijdens de masterclasses gaven gerenommeerde sprekers in een half uur tijd gedegen en actuele informatie waarmee bezoekers zowel hun kennis als vermogen een boost konden geven. Lijkt één van masterclasses uit het programma u interessant en was u niet in de gelegenheid om deze te bezoeken? Houd dan deze website in de gaten. Deze week kunt u de masterclasses terugkijken.