Exclusief voor de bezoekers van de Bull Day geven verschillende beursgoeroes hun beste Gouden Tips prijs. Wij stellen alvast één van hen aan u voor: technisch analist Nico Bakker.

De Gouden Tips zijn al jaren een vast en populair onderdeel van de BeleggersFair. Ook op Bull Day mogen deze dus niet ontbreken. Het idee is even simpel als doeltreffend: de bekendste goeroes van Beleggend Nederland geven hun tips voor de markt van vandaag.

Waar zijn zij positief over? En waarom denken zij dat u deze belegging niet kunt missen? Heeft u een vraag, dan kunt u deze direct stellen.

Doe er direct uw voordeel mee en speel in op de kansen die het beleggingsjaar 2019 biedt.

Wilt u de Gouden Tips niet missen? Klik dan hier om u aan te melden voor Bull Day.

De eerste tipgever van Bull Day (binnenkort volgen nieuwe namen):

Gouden Tips waar u in móét beleggen: Nico Bakker

Nico Bakker, Technisch Analist bij BNP Paribas Markets / BTAC visuele analyse
Nico Bakker is zijn carrière als Technisch Analist bij ABN Amro begonnen, waar hij als Hoofd Desk Technische Analyse verantwoordelijk was voor het definiëren en uitdragen van een technische visie op aandelen, valuta, rente en grondstoffen t.b.v. trading relaties en adviseurs van Private Banking. Sinds 2009 is Bakker werkzaam als zelfstandige Technische Analyse Coach, gelieerd aan en TA hofleverancier van BNP Paribas Markets.

Als TA coach signaleert hij kansen en bedreigingen, meldt hij technische condities in de Chart Navigator van BNP Paribas Markets en presenteert hij het concept van Dashboard Beleggen. Bakker is technisch analist en coach voor actieve doe-het-zelf beleggers. Ook is hij columnist, trainer en inspirerende presentator op diverse beleggersevenementen.

Naast de Gouden Tips zal Nico Bakker tijdens Bull Day ook een masterclass verzorgen.