Tijdens de masterclass ‘De geheimen van obligatiebeleggingen’ zullen Peter Abma en Thomas Kalsbeek van OHV Vermogensbeheer u inzicht geven in de voordelen van het beleggen in obligaties.

Waarom beleggen alle professionele beleggers op de obligatiemarkt en sparen ze niet? Obligaties geven historisch gezien een hoger rendement dan sparen. Maar er is meer.

In deze masterclass wordt inzicht geven in een aantal interessante kenmerken van obligatiemarkten. Zo is er een premievoordeel bij nieuwe uitgiftes van obligaties, kunt u een obligatieportefeuille indekken tegen een rentestijging, kunt u profiteren van credit spreads en kunt u profiteren van gegarandeerde leningen.

In deze masterclass zal worden ingegaan op bovenstaande 4 kenmerken en worden uitgelegd hoe deze bijdragen aan een stabiel rendement.

De masterclass ‘De geheimen van obligatiebeleggingen’ vindt plaats om 13.30 uur. Schaf uw ticket aan voor Bull Day om deze masterclass te volgen.

Peter Abma, Commercieel Directeur OHV Vermogensbeheer
Als consultant bij Euronext Amsterdam in 2001 raakte Peter Abma geboeid door financiële markten. Van 2004 tot en met 2012 richtte hij zich op het ontwikkelen van beleggingsmodellen en was actief als fondsmanager van z’n eigen fonds.

Sinds 2013 is hij binnen OHV verantwoordelijk voor de samenwerking met financieel adviseurs en verzorgt hij lezingen voor diverse doelgroepen.

Thomas Kalsbeek, Portfolio Manager OHV Vermogensbeheer
Thomas Kalsbeek is portefeuille manager van het obligatiefonds Fresh Fixed Income Fund. Hij heeft Finance gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en is recent geslaagd voor level 3 van CFA.