In deze masterclass neemt Esther Dekker (Directeur Vastgoed bij Max Property Group) u mee naar de toekomst van het vastgoedbeleggen. Door het gebruik van blockchain wordt investeren in vastgoed efficiënt en transparant.

Tijdens deze masterclass praat Dekker u bij over de opkomst van de particuliere vastgoedbelegger in Nederland, en de opkomst van online platformen die het mogelijk maken om online te investeren in vastgoed. Deze platformen maken het mogelijk dat u met een lager bedrag kunt investeren in vastgoed. Door het gebruik van blockchain-technologie heeft Max Property Group een platform ontwikkeld waarbij investeren in vastgoed efficiënt en transparant wordt.

Kom naar de masterclass en leer welke vorm van investeren het beste bij u past. De masterclass ‘De toekomst van investeren in vastgoed’ vindt plaats om 10.30 uur. Schaf uw ticket aan voor Bull Day om deze masterclass te volgen.

 

Masterclass: De toekomst van investeren in vastgoed

Esther Dekker, Directeur Vastgoed bij Max Property Group
Max Property Group is een vastgoed-investerings- en beheer organisatie. De onderneming richt zich op particuliere beleggers die in met name residentieel vastgoed willen investeren. Als vastgoed-directeur zorgt Dekker ervoor dat de juiste objecten aangekocht worden voor de juiste prijs, zodat er een maximaal huurrendement behaald kan worden.

Hierbij kijkt ze niet alleen naar de prijs, maar ook naar het gemeentelijk beleid. Wat gaat de gemeente in de komende jaren investeren in deze wijk? Zeker op Rotterdam Zuid, een gebied dat nu volop in ontwikkeling is, zijn deze afwegingen belangrijk.