Ook beleggen in ETF’s (Exchange Traded Funds) komt volop aan bod tijdens Bull Day. Martijn Rozemuller (Think ETF’s | VanEck) vertelt tijdens een masterclass en een snelcursus over de voordelen van dit beleggingsproduct.

Masterclass

Tijdens de masterclass Eenvoudig risico spreiden met ETF’s (om 10.30 uur) zal Rozemuller ingaan op hoe u eenvoudig risico’s in een beleggingsportefeuille kunt spreiden door gebruik te maken van ETF’s.

Hij zal bespreken hoe u in verschillende beleggingscategorieën kunt beleggen via ETF’s. Hierbij kunt u denken aan aandelen, vastgoedaandelen en obligaties, maar ook aan categorieën zoals goud en andere grondstoffen of meer risicovolle obligaties (high yield).

Snelcursus

ETF’s worden vaak gezien als zeer saaie beleggingsinstrumenten. Maar dat is juist de kracht van dit product omdat ze lage kosten combineren met veel spreiding.

Tijdens de snelcursus ‘ETF’s saai? Verken de gevarieerde beleggingsmogelijkheden waar u via ETF’s op in kunt spelen’ (13.00 uur) zal Rozemuller echter laten zien dat er met ETF’s ook in andere interessante categorieën en markten kan worden belegd dan waar u wellicht aan denkt bij ETF’s.

Bent u geïnteresseerd in deze bijeenkomsten? Koop dan hier uw ticket voor Bull Day 2019.

Martijn Rozemuller, Managing Director en Head of VanEck Europe bij Think ETF’s | VanEck
Martijn Rozemuller heeft Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de Universiteit Twente. Hij ging daarna aan de slag bij handelshuis Optiver waar hij naast opties ook kennis maakte met ETF’s. Bij Optiver werd hij ook partner.

Na zijn carrière bij Optiver heeft Rozemuller het bedrijf Think ETF’s opgericht in 2009 en daar is hij sindsdien directeur. Dit jaar nam VanEck Think ETF’s over en nu vervult Martijn daar de rol van Managing Director VanEck Europe.

Think ETF’s is de eerste Nederlandse aanbieder van ETF’s en onderscheid zich door fiscale efficiëntie, lage kosten en het uitsluiten van onnodige risico’s.