In deze interactieve masterclass neemt Ivo Feeke (Voordegroei) u mee door de veranderingen in de financiële wereld en vertelt hij waarom het nu aantrekkelijk is om te investeren in hoogrentende mkb-leningen.

Het financiële landschap verandert: traditionele machtsverhoudingen verschuiven, de rol van banken verandert en de rente voor sparend Nederland is vrijwel nihil.

  • Zijn hoogrentende mkb-leningen hiervoor een oplossing?
  • Past dat ook in een traditionele (particuliere) portefeuille?
  • Neem je dan een (te) groot risico?
  • Waar moet ik dan op letten?
  • Waar gaat het naar toe met deze markt?

In de  masterclass ‘Investeer nu in hoogrentende mkb-leningen’ zal Ivo Feeke u meenemen door de veranderingen in de financiële wereld en het antwoord geven op deze en andere vragen.

Klik hier om u aan te melden voor Bull Day en deze masterclass

Ivo Feeke, Managing Partner Voordegroei

Ivo Feeke is al bijna 20 jaar werkzaam in de financiële sector in verschillende functies en bij verschillende bedrijven. Zo was hij onder andere werkzaam als Marketmaker op de optiebeurs (IMC), Accountmanager Private Banking (ABN Amro) en Salesmanager Beleggingsfondsen (BNP Paribas).

Daarnaast heeft hij een postdoctorale studie Economie afgerond aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Door zijn kennis en ervaring is hij volledig thuis in de wereld van de financiële markten en de uitdagingen waarmee deze sector zich geconfronteerd ziet.