Deze masterclass is voor de actieve dynamische trendbelegger die de kansen in de markt probeert te vinden. Technisch analist Nico Bakker heeft hiervoor de Dashboard Analyse Methodiek opgezet.

Om de koop- en verkoopkansen met een hoge slagingskans in de markt te vinden, wordt veelal technische analyse ingezet. En dan met name trend- en sentimentanalyses. Nico Bakker heeft hiervoor de Dashboard Analyse Methodiek opgezet.

Na het volgen van deze masterclass zal de deelnemer veel beter in staat zijn om met deze methodiek kansen en bedreigingen in de markt te detecteren.

De masterclass ‘Kansen in de markt vinden met Dashboard Analyse’ vindt plaats om 10.30 uur. Schaf uw ticket aan voor Bull Day om deze masterclass te volgen.

Masterclass Nico Bakker: Kansen in de markt vinden met Dashboard AnalyseNico Bakker, Technisch Analist BNP Paribas Markets / BTAC visuele analyse
Nico Bakker is zijn carrière als Technisch Analist bij ABN Amro begonnen, waar hij als Hoofd Desk Technische Analyse verantwoordelijk was voor het definiëren en uitdragen van een technische visie op aandelen, valuta, rente en grondstoffen t.b.v. trading relaties en adviseurs van Private Banking. Sinds 2009 is Bakker werkzaam als zelfstandige Technische Analyse Coach, gelieerd aan en TA hofleverancier van BNP Paribas Markets.

Als TA coach signaleert hij kansen en bedreigingen, meldt hij technische condities in de Chart Navigator van BNP Paribas Markets en presenteert hij het concept van Dashboard Beleggen. Bakker is technisch analist en coach voor actieve doe-het-zelf beleggers. Ook is hij columnist, trainer en inspirerende presentator op diverse beleggersevenementen.

Naast deze masterclass zal Nico Bakker tijdens Bull Day ook een Gouden Tip geven.