Rustig Beleggen in Aandelen, dat is de focus van portefeuillemanager Rob Stuiver bij het RBA Fonds. Hij laat zien hoe een marktconform rendement te behalen is met de helft van het risico.

Tijdens de masterclass ‘Vermogen opbouwen zonder die vervelende grote dips’ komt de beleggingsmethode aan bod die werd uitgewerkt door Stuiver zelf. Hij zegt daarover: “Een marktconform rendement met de helft(!) van het risico. Onmogelijk? Zeker niet. Superieure resultaten. Binnen dertig minuten overtuigen wij u van deze beleggingsstrategie: Rustig Beleggen in Aandelen.”

Klik hier om u aan te melden voor Bull Day en deze masterclass

Rustig Beleggen in Aandelen, dat is de focus van portefeuillemanager Rob Stuiver bij het RBA Fonds. Rob Stuiver, Portefeuillemanager Stuiver Asset Management
Rob Stuiver (1968) is dagelijks bezig om, samen met zijn team, het RBA Fonds te beheren. Stuiver is verantwoordelijk voor het resultaat en risicobeheersing.

Hij is al sinds de jaren ’90 actief in de beleggingswereld. Vanaf 1993 werkte hij onder meer als beleggingsadviseur bij ABN Amro. In de periode 2008 – 2013 was hij adviseur van de afdeling Private Wealth Management van ABN Amro. Daar gaf hij advies aan de meest vermogende families van Nederland.

Eind 2013 is Stuiver voor zichzelf begonnen om een geheel door hemzelf uitgewerkte beleggingsmethode te verfijnen. De basis van zijn filosofie komt terug in het RBA Fonds. Naast het RBA Fonds beheert Rob, samen met Joep van Bohemen en Jeroen Koster, het VOC Fonds.