Breng uw stem uit op één van de genomineerden voor de vier Cashcow Awards welke worden uitgereikt op 22 maart tijdens Bull Day. U maakt dan kans op een week vakantie in een prachtige Drentse villa!

De Cashcow Awards zijn een initiatief van Cashcow, het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Er zijn vier Awards te vergeven: de Publieksprijs, de Innovatieprijs, de ETF-prijs en Beste Vermogensbeheerder 2019.

Tijdens het Groot Beleggersonderzoek van Cashcow is een short list gemaakt van financials die voor deze prijzen in aanmerking komen. Daaruit zijn voor elke Cashcow Award vijf genomineerden gekomen, waarop u uw stem kunt uitbrengen. Wie verdient het volgens u een van deze Awards te winnen?

Cashcow Awards 2019 Genomineerden
Publieksprijs 2019 ABN Amro, ACTIAM, BNP Paribas, ING, NN Investment Partners
Beste Vermogensbeheerder 2019 Care IS, Fintessa Vermogensbeheer, Hof Hoorneman Bankiers, OHV Vermogensbeheer, Van Lieshout & Partners
Innovatieprijs 2019 BinckBank, BlackRock, Fitvermogen (NN Investment Partners), Jungo, Rabo&Crowd
ETF-prijs 2019 Amundi, IShares (BlackRock), State Street Global Advisors, Think ETF’s | Van Eck, Vanguard

 

Uw medewerking aan het onderzoek wordt beloond. Respondenten maken kans op een heerlijke week vakantie in een super-de-luxe 10-persoons Heuvelrugvilla met wellness souterrain (t.w.v. 1.500 euro)!

Breng hier uw stem uit! De stemming loopt tot en met vrijdag 15 maart.